Webshop – Uitleg

In onze webshop kan je een boeket samenstellen en laten bezorgen. Kies allereerst het soort boeket dat je wilt, daarna kan je opties toevoegen zoals een vaas of een kaartje en tot slot kan je een tekst opgeven die op het kaartje komt te staan.

VOOR 12 uur besteld = ZELFDE dag bezorgd!
Let op: bestellingen geplaatst op zaterdag na 12:00 en op zondag worden op maandag geleverd (met uitzondering van feestdagen).

Wij bezorgen overigens alleen in Houten en de directe omgeving.

Boeketten: momenteel hebben we reguliere, pluk- en rozen-boeketten in diverse kleuren en groottes in onze webshop. De getoonde afbeeldingen zijn een indicatie, de daadwerkelijke samenstelling is afhankelijk van de beschikbaarheid van de bloemen.

Vaas: je kan ervoor kiezen om het boeket helemaal af te maken met een prachtige vaas.

Kaartje: zonder kaartje weet de ontvanger niet van wie het boeket afkomstig is. Je kan kiezen uit een standaard Must Have Flowers kaartje of een luxe kaartje. Luxe kaartjes worden gekozen op basis van de tekst die je hebt opgegeven. Klik op de Aanpassen knop om een kaartje te kiezen of de tekst te veranderen.

Als je bij je bestelling een verzendadres opgeeft dan bezorgen we het boeket op dat adres. Geef je het liever zelf? Laat dan het verzendadres leeg.